مرکز فرهنگی هنری هشتگرد


کانون پرورش فکری شهر هشتگرد در دامنه ی جنوبی رشته کوه البرز و در مرکز شهر زیبای هشتگرد واقع شده است .این مرکز در یک طبقه هم کف با دو کلاس هنری و یک سالن بزرگ به مساحت زیر بنای تقریبی ۲۰۰ متر مربع احداث شده است.قدمت و معماری و فضاسازی ساختمان باعث می شود هر مراجعه کننده ای انرژی و نشاط آن را درک کند .ترویج کتاب و کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان،رشد مهارتهای زندگی فردی و اجتماعی و غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان از اصلی ترین اهداف مرکز هشتگرد میباشد .
تعداد ۱۲۰۰۰ جلد کتاب کودک و نوجوان در مرکز برای امانت در قفسه ها ی این مرکز موجود است .این مرکز با یک  مربی مسئول، یک مربی فرهنگی و مربیان هنری نقاشی ،سفال و موسیقی و خوشنویسی و یک نیروی خدمات به ارائه خدمات فرهنگی هنری ادبی  به کودکان و نوجوانان می پردازد.
اغلب فعالیتهای ۴۰ گانه کانون در این مرکز برگزار می شود که از میان آن  میتوان به موارد زیر اشاره کرد. کارگاههای فرهنگی از قبیل کتابخوانی ،قصه گویی،شعرخوانی،معرفی شخصیتها و وقایع،معرفی سرزمین ،بازی و سرگرمی،نقد فیلم و کتاب ،فعالیتهای علمی و پژوهشی ،کارهای ادبی و ...و کارگاههای هنری از قبیل موسیقی کودک، نقاشی، سفالگری ،خوشنویسی و کاردستی در مرکز هشتگرد برگزار می شود.
با توجه به قدمت مرکز تعداد زیادی از اعضای فعلی مرکز فرزندان اعضای قدیمی مرکز می باشند .

بخش ها : سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا

امکانات ویژه مرکز :

خدمات فراگیر :

روز و ساعات فعالیت :

شرایط عضویت :


هشتگرد- خیابان مصلی – کوچه ی شهید رستم  نِژاد-پلاک ۱۷ (نشانی بروی نقشه)

شماره تماس:۴۴۲۲۲۸۸۲-۰۲۶

مسئول مرکز :خانم  فلاح نژاد


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید

 

  • 1403/02/07 - 19:11
  • تعداد بازدید: 133
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در البرز برگزیدگان خود را شناخت

دو نمایش«نامیرا» و «کلاغ تنبل» به عنوان برترین‌های مرحله‌ی استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در البرز معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان،  این جشنواره با حضور هفت گروه نمایشی که پنج گروه کانونی و  از مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز و ۲ گروه  شرکت کنندگان بخش آزاد بودند، برگزار شد.

بر همین اساس هیئت داوران جشنواره متشکل از حسن پور گل محمدی،ساغر لطفی نژاد و زینب صباغ، در بیانیه‌ای به شرح ذیل برگزیدگان این جشنواره را معرفی کردند.

بنام خداوند لوح و قلم

«زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد»

 آری زندگی صحنه تئاتر است ولی باید بدانیم که نمایش یعنی خلاقیت و ابراز احساسات ، نقش ما در این جهان هستی مشخص است اما فضیلت هنر آن است که به درستی کودکان و نوجوانان را بشناسیم و با آن ها جهانمان را بسازیم و فرصت پیداکردن و کشف شهود به آنان بدهیم

 هیئت داوران مرحله استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بعد از بررسی آثار از بین ۷ اثر نمایشی در مرکز هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز دو نمایش در بخش «برگزیده» نمایش (نامیرا) به کارگردانی ایلیا عزتی و دنیا یارمحمدی و نمایش (کلاغ تنبل) به کارگردانی سعیده منصوری فرد را به بخش جشنواره ملی معرفی کردند و یک نمایش در بخش « شایسته تقدیر استان» نمایش (رنگی رنگا) به کارگردانی دنیا نقیبی و الهام احمدی قابل تقدیر داوران دانست.

 و همچنین لوح تقدیر در ۱۰ بخش به برترین های ذیل تعلق  گرفت: 

  ۱- بخش کارگردانی ( نمایش رنگی رنگا_ دنیا نقیبی و الهام احمدی )

 ۲- بخش نمایشنامه نویسی ( نمایش کلاغ تنبل _ سعیده منصوری فرد)

 ۳- بخش خلاقیت در اجرای نمایش (برکه آلوده چرا آلوده _ سحر حقیقی )

 ۴- بخش طراحی پوستر و بروشور ( نمایش کلاغ تنبل _ فرشته حق نظری)

 ۵- بخش طراحی لباس ( نمایش بابام که ترس نداره _ زینب محمدی)

) ۶- بخش طراحی دکور و صحنه ( نمایش صدای شادی _ مریم بارانی)

 ۷- بخش عروسک گردانی ( نمایش رنگی رنگا _ رها آرشید )

 ۸- بخش انتخاب موسیقی ( نمایش نامیرا _ دنیا یارمحمدی )

 ۹- بخش گریم ( کار گروهی نمایش کلاغ تنبل)

 ۱۰- بخش بازیگری بازیگرانی از نمایش های  ۱:   بابام که ترس نداره و  ۲-  نمایش ابر سیاه و سفید _

همچنی  در بخش نهایی بیانیه ، هیئت داوران ضمن تشکر و قدردانی از حضور گرم گروه های شرکت کننده در مرحله استانی  نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی توجه به موارد ذیل را برای گروه های نمایشی  را ضروری دانست :

۱.توجه به بیان و لحن بازیگری

۲.توجه به زبان بدن به تناسب شخصیت نمایش

۳.شخصیت پردازی

۴.توجه به انتخاب متن و ضروری داشتن گره داستانی

 ۵- توجه به اصول و مبانی بازیگری و کارگردانی امید است که هنر در خانه هر ایرانی حضور و وجود داشته باشد و تئاتر برای همه خانواده ها باشد .

لازم به توضیح است نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان کانون با شعار «این صحنه خانه ماست» از سوی معاونت فرهنگی کانون در بخش‌های نمایش (صحنه، عروسکی، زنده_عروسکی)، نمایش خلاق (‌نمایش کتابخانه¬ای، بازی‌ نمایش) و نمایشنامه‌نویسی از یکم بهمن در سطح استانی و شهریور ۱۴۰۳ در سطح کشور برگزار می‌شود.

موضوع جشنواره شامل توجه به نامداران، امیدآفرینی، آیین‌های بومی، سنتی، مذهبی، طنز، محیط زیست و آزاد می‌شود و گروه سنی نوجوانان و جوانان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگسالان امکان شرکت در این رویداد هنری را داشتند.

این جشنواره در استان البرز  صبح روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور آذر مشهدی، ناظر جشنواره، جمعی از کارشناسان و همکاران کانون البرز و دیگر علاقه‌مندان در مرکز آفرینش‌های فرهنگی، هنری مرکز مجتمع آغاز به کار کرده و عصر همان روز با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

گزارش تصویری

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت